Google

Translate blog

måndag 14 oktober 2013

Anders Borg varnar för att stoppa segregationen av arbetssökande ekonomiskt och gynnandet ekonomiskt av de som fått arbete.Likt ett barn som inte är säker på att få sin vilja igenom tar nu Anders Borg fram varningshot mot de rödgröna om de försöker stoppa skattesänkningar för de akademiker som lyckats få eller har haft arbete, under en längre tid. Arbetslösa akademiker räknas inte de ska leva av en mycket låg a-kassa eller socialbidrag.

Det är beroende av kontakter om det lönar sig att studera, alla kan studera men det ger inte arbete, om inga - eller de rätta - kontakterna saknas.

Citat: Han menar att trovärdigheten för den långsiktiga budgetpolitiken kan skadas om S, MP, V och SD tillsammans röstar nej till den extra skattesänkningen för högre inkomster. Slut citat.

Anders Borg vill inte ha en förändring av den ekonomiska segregationspolitiken. Men även om oppositionen säger nej kan alliansen ändå få igenom budgeten och den extra segregationspunkten. Riksdagsbeslut behöver inte följas Det har vi exemplet fas 3 att se tillbaka på. Fast majoriteten sa nej till fortsatta anvisningar till fas 3 anvisas det som aldrig förr till åtgärden, enda skillnaden är att namnet bytts till sysselsättningsfasen och antalet i fasen ökar månad för månad, till glädje enbart för de som anordnar platser för dessa olyckliga själar och tjänar pengar på dem.

Den ekonomiska segregationspolitiken fortsätter, fler o fler hamnar i ekonomisk misär. En liten påminnelse på vad Anders Borg och övriga segregationspolitiker i alliansen inte prioriterar kan läsas här.

Läs och skäms, ni som röstat fram dessa busar i politiken, vilka ekonomiskt utanförskapar arbetssökande och sjuka! Dina anhöriga i många fall, eller kanske dina grannar. Vill du ha det så - i så fall varför?!

Inga kommentarer: