Google

Translate blog

fredag 8 november 2013

Alliansens omogna häxjakt på arbetssökande skapar kaos på arbetsförmedlingar och a-kassor.Alliansens kontrollhysteri av arbetssökande är senaste påfundet för att ställa till ett helv... för dessa. Usel a-kasseersättning och fas 3 idioti har vi haft länge nu. Skymfande uttalanden av karaktären bidragstagare, jobbskatteavdrag och utförsäkring av sjuka är något vi fått vänja oss vid, då protesterna mot segregationsåtgärderna uteblivit till stor del.

Alliansen ser det som ett minskat utanförskap, genom att fler är arbetssökande istället för förtidspensionerade, vilket är skandallöst!
Många av de utförsäkrade är idag socialförsäkringsfall, fortsatt sjuka eller i åtgärder hos arbetsförmedlingen som inte leder till riktiga arbeten då få arbetsgivare anställer sjuka - oberoende av vilka hjälpmedelsinsatser eller bidrag de kan få!

Kontrollhysterin av arbetssökande, som är det senaste illdådet av alliansen i människofientlighet, har fått arbetsförmedlingar och a-kassor att gå på knä.


Citat.  Dagens Arena kunde i veckan avslöja interna dokument där Clas Olsson, förmedlingens tillförordnade generaldirektör, meddelade att de nya uppgifterna är så omfattande att de inte klarar av dem. Slut citat.

Myndighetsledningen har också beslutat att skicka ut personal från huvudkontoret för att hjälpa de lokala kontoren med det överväldigande pappersarbetet. Slut citat.
Ska man skratta eller gråta åt idiotpåfundet?!

Kontroll till döds av arbetssökande är kanske rätt ord.

Arbetsförmedlingen av idag. Citat: Arbetsförmedlingen har dessutom fått en nyckelroll i jakten på de arbetslösa. I stället för att utbilda människor, hjälpa till med omställningar ­eller hålla kontakten med arbetsgivare har myndigheten fått ägna sig åt Fas 3, 
bidragsjobb, jobbcoacher och på andra sätt uppfostra arbetslösa. Nu är de satta att skicka papper fram och tillbaka. Slut citat.

Alliansens skattesänkaråtgärder är det de med arbete kommer att minnas av denna regim. De arbetslösa däremot deras usla syn på människor som inte har eller kan få ett arbete.

Som avslut ett förvånade tilltag, registren över romer i svenska polisens register ska utredas. Någon har läckt hemliga uppgifter från ett hemligt arkiv.
Arkivet visar sig därmed ha varit något som ingen skulle veta om och läckan kommer troligen att bestraffas om den hittas. Som tur är lever vi inte i Tyskland på 1930-40talet, för då skulle läckan ha arkebuserats om den hittats.

Vad resultatet nu blir i vår tids alliansregims Sverige får vi se. Tips, avsked och ev. böter.

Mer vågar nog inte en åklagare hoppas på, då många inte önskar de hemliga register av medborgare vi nu förstått finns och som inte får komma till allmänhetens kännedom.Inga kommentarer: