Google

Translate blog

fredag 10 oktober 2014

Länge har nu socker - ett naturligt medel - ersatts av kemiska sötningsmedel. Inte konstigt att folks hälsa försämras.


Citat: – I åratal har forskare varit förbryllade över att konstgjorda sötningsmedel inte tycks bidra till viktminskning, till och med att de kan ha motsatt effekt, skriver de amerikanska forskarna bakom den nya studien.

--- När sju friska frivilliga fick äta konstgjorda sötningsmedel så hade hälften av dem drabbats av förhöjda blodsockernivåer efter bara fyra dagar. Slut citat.

En bra fråga är varför kemiska sötningsmedel finns? Svaret är att industrin velat tjäna pengar på människors rädsla för vanligt sockers skadliga inverkan och då uppfunnit all slags sötningsmedel och påstått att dessa är ofarliga.

Fri marknadsföring och bluffpropaganda har alltid skapat nya marknader.

Sockerintagets skadlighet har av dessa industrier tagits till oanade möjligheter att skapa nya sötningsmedel och ta patent för dessa medel. Därefter har de lyckats övertyga godtrogna till att dessa medel är ofarliga och lika goda som vanligt naturligt socker, vilket det inte går att ta patent på.

Skumma företagsledare har alltid lyckats skapa en stabil inkomst genom bluff o båg. Se bara på alla läkemedel som finns på nätet och som inte är kontrollerade. Se på alla hälsokostbutikers mer eller mindre icke testade preparat.

Det finns mycket otrevliga medel på marknaden som ersatt naturlig kost.

Människan är lätt att styra som konsument med psykologisk marknadsföring.

 

Inga kommentarer: