Google

Translate blog

tisdag 10 mars 2009

Alla är inte lika mycket värda, mobbingen ökar i samhället, bra enligt Alliansen.


Jag påstår inte att Alliansen anser att det är bra att mobbingen ökar i skolorna.
Men då deras politik mobbar arbetslösa ekonomiskt, sjuka ekonomiskt och pensionärer ekonomiskt blir det en fortsättning för många mobbade i skolan att bli det även som vuxna. De mobbas i arbetslivet genom att inte vara önskvärda och inte få ett arbete. Bara detta är förödmjukande. Men utöver det förödmjukas de och mobbas av den segregationspolitik som förs enligt ovan.


Så jag påstår att Mobbing är något som Alliansens politik medför och med all säkerhet ska medföra för att visa att den som inte får ett arbete inget är värd. Jobblinjen gäller och det är en hänsynslös mobbningspolitik som segregerar och skapar utanförskap för att inte säga tar all motivation från den som drabbas.


Men fler och fler önskar denna politik då de inte ser något alternativ då Mona och övriga s.k. oppositionspolitiker inget säger i offentligt ljus och knappt syns i media.
Vi har fått en ny tid som vi måste försöka överleva i, om vi kan.



Hugenotter och krig

I Frankrike rasade sammanlagt nio inbördeskrig under andra halvan av 1500-talet. Krig som utkämpades i ett land som inte hade en regering så man kan nog se det som kaos i kaos.

Det var rena rövarband som drog runt o plundrade sina landsmän. Gick i maskopi med andra rövarband de mötte och kämpade mot andra konstellationer av rövarband, bytte sida och stred av hjärtans lust.

Bönderna hade de inte lätt så de bildade vad man i dag kan kalla medborgargarden.
Städerna bildade egna arméer för sitt beskydd.

Hugenotter bildade arméer som stred mot katoliker och allt var som jag beskrev ovan kaos. Kungen som var katolik kämpade mot dessa protestantiska band. Hugenotterna var protestanter. Dessa krigshandlingar som även fanns i Tyskland hade delat upp landet i små stater som kämpade mot varandra. I Frankrike blev resultatet inte lika illa utan Henrik III lyckades lugna ner de heta känslorna till slut o få landet i relativt lugn.
Lite om sagda ting ovan kan man läsa om här.