Google

Translate blog

onsdag 10 juli 2013

Två av ondskans politikers ansikten ler: fas 3:are ska inte räknas som arbetslösa. Varför i helv... ska de då kontrolleras som arbetssökande!? Reinfeldt och Kent Persson, ni är ondsklans lakejer och statistiska fifflare.Löfven är irriterad över dessa herrars siffertricksande. Det är han inte ensam om. Jag är själv heligt förbannad på dessa bluffmakare som likväl anser att de gör ett bra arbete. När de egentligen inget annat gjort än segregerat svenska folket ekonomiskt, utefter om en person har en arbetsgivare eller inte!

Citat: Moderaterna har en förmåga att vrida statistik till sin fördel. Nu verkar man ha kommit på en snilleblixt: Exkludera Fas 3:are i statistiken och räkna dem som sysselsatta. Slut citat.

Se länk och ansiktena på två siffertricksande herrar, vilka är ansvariga för utförsäkringen av sjuka och fas 3, när de visas upp leende av glädje över att ha lyckats skapa ett segregerat land och ett utanförskap av accelererande art!

Vill vi ha dessa herrar efter 2014 för fortsatt segregation av arbetssökande i förhållande till de med arbete och segregation även här ekonomiskt av de sjuka kontra de friska? Ett nytt jobbskatteavdrag är på väg för ytterligare segregation om de får sitta kvar!

Välj själv. Ditt val visar din människosyn. Allas lika värde - eller inte.Inga kommentarer: