Google

Translate blog

onsdag 9 oktober 2013

Reinfeldt är feg och vägrar fortfarande en ensamdebatt med Löfven. Rädslan beror på att efter en debatt kommer moderaterna att få än färre anhängare och det förstår Reinfeldt. Se nedan anledningen för denna rädsla. Partiledardebatten 6 oktober resulterade i hånleenden mot arbetssökande och utförsäkrade av Reinfeldt.Reinfeldts feghet innebär att han vägrar ta en debatt med socialdemokraternas ledare Stefan Löfven.

Citat: Fredrik Reinfeldt har konsekvent avvisat alla förslag till debatt med mig. Nu utmanar jag återigen Fredrik Reinfeldt på debatt. Låt våra medarbetare hitta en tid så att vi kan mötas i en efterlängtad debatt om vägvalen för Sverige.

--- Jag känner, och jag tror att du känner, att vi inte behöver leva i ett samhälle där någon vi älskar riskerar att utförsäkras eller förloras på ett sjukhus i kaos. Det är inte värdigt. Vi har aldrig varit så rika som vi är i dag. Slut citat.

Detta är Sverige och i detta finns ekonomiskt segregerade långtidsarbetslösa med en usel a-kassa. Inte undra på att Reinfeldt försöker undvika en debatt då han inte kan vinna en sådan utan framstå som en usel politiker som enbart skriker ut ”arbetslinjen” utan substans.

Ett otroligt naivt uttalande av Reinfeldt - som man inte vet om man ska skratta eller gråta åt - är följande. Citat: Anledningen är enligt Reinfeldt att Löfven inte erkänner att det saknas ett regeringsalternativ till Alliansen. Slut citat.

Reinfeldt hallå, är du vaken?!

Om detta varit fallet att Löfven inte hade ett regeringsalternativ skulle det ju varit en enkel sak att ta en debatt med Löfven och sänka socialdemokraternas partistöd med många procent och ta otroliga procentandelar själva. Om det vore sant som du uttalar dig i citatet vore det näst intill brottsligt mot moderata anhängare att inte ta en debatt som skulle ge otroliga poäng för alliansen.

Men nu vet du att det bara är propaganda att Löfven inte har ett regeringsalternativ och även svenska folket ser detta. Därför vet vi att du av ren feghet inte vågar debatterar med det största motståndspartiet till moderaterna. Jag undrar om något parti i Sverige genom tiderna visat samma feghet, att inte våga debattera mot det största oppositionspartiet.

Först den 16 sept. 2013 vågade Reinfeldt med en kort debatt med Löfven, fast Löfven varit partiordförande för det största oppositionspartiet sedan januari 2012. Om det inte är feghet, vad är då feghet?

Resultatet blev enbart hatpropaganda från Reinfeldts håll mot de arbetslösa och sjuka, vilka han kallar bidragstagare och anser ska ekonomiskt segregeras mer och mer. Vad han inte kan förstå är att avskyn mot alliansens politik därmed ökas i samhället och hatet likaså. Omänsklig politik har aldrig bestått i något samhälle för alltid.

Citat: För femte gången sänker regeringen skatten bara för dem som jobbar. Arbetslösa, föräldralediga och sjuka får inte del av kakan. Det gör att skillnaden i inkomst mellan den som jobbar och den som inte jobbar ökar ännu mer. Slut citat.

Detta visar på ytterligare en feghet hos Reinfeldt då han vägrar bry sig om utanförskapet och fortsätter undergångspolitiken i ”arbetslinjens” namn, med ovanstående ondska och fortsatta ekonomiska segregation av svenska folket!

Majoriteten vill inte ha detta uppdelande av svenska folket, arbetslösheten beror på en usel arbetsmarknadspolitik som koncentrerar sig på kontroll och inte på jobbskapande, utan lägger över detta på individen själv.

Citat: Ny SIFO-undersökning. En majoritet av svenskarna säger nej till vinster i skattefinansierad välfärd, visar en undersökning som Göteborgs-Posten beställt. Slut citat.
Nu är det möjligt att visa vad Reinfeldt påstår att han gör - men inte gjort ännu - om det inte passar in i alliansens människosyn, att lyssna på folket. Kommer vinster i välfärden att försvinna? Jag är övertygad om att så inte sker så länge Reinfeldt är ”statsminister”.


Citat: Under det år som återstår till valet ska vi varje dag möta människor landet runt och samtala om hur vi gör Sverige till ett ännu bättre land för alla, skriver Fredrik Reinfeldt, Moderaterna. -- Vi vill fortsätta stärka drivkrafterna för arbete.--- slår vi fast den politik som ska göra oss till ett modernt, lyssnande och relevant parti i valrörelsen 2014. Slut citat.

Ett ”lyssnande” parti som det går in i ena örat och ut i det andra på!
Det har vi sett efter all kritik mot fas 3 och den usla a-kassan men detta tar inte alliansens till sig. Istället blir det fler jobbskatteavdrag, större ekonomiska klyftor och som vi ser i citatet ytterligare hot om större kontroll och indragna ekonomiska resurser för arbetssökande och sjuka.

Hotet som vi vet existerar och kommer att fullföljas av alliansen efter 2014 är orden "vi ska öka drivkrafterna för arbete".
Men det handlar inte om att se till att fler kommer i avlönat arbete genom att satsa på företagande, utan på att dra ner ekonomin och kontrollera arbetssökande hårdare och - på fullt allvar - tro att detta får fler arbetsgivare att anställa utan hänsyn till meriter, ålder eller långtidsarbetslöshet som skapats av arbetsförmedlingens misslyckande under lång tid.

När väl debatten den 6 oktober bland partiledarna kom i tv hånlog Reinfeldt åt Löfven när denne påtalade a-kassan och behandlingen av arbetssökande o utförsäkringen. Ett hånleende riktat inte bara åt Löfven utan mot alla som segregerats ekonomiskt under alliansens tid och vilka Löfven försökte ge röst för.Inga kommentarer: