Google

Translate blog

onsdag 30 januari 2013

Engström skäms för fas 3 och gömmer därför huvudet i sanden vid frågor om riksdagsbeslutet från 2011, om stopp av fas 3.


Fegheten breder ut sig i alliansen ju längre tiden går och kritiken fortsätter av fas 3. Riksdagsbeslutet att stoppa anvisningarna av fas 3 är en skam som alliansen aldrig kan tvätta av sig och som det i framtiden kommer att skrivas doktorsavhandlingar om.

Få gånger i historien har en regering nonchalerat ett riksdagsbeslut och få gånger i historien har en opposition låtit det passera!

Frågor om när beslutet i demokratisk ordning ska förverkligas vägrar Engström svara på. Anledningen är säkert skam. Hon skäms. Nu när tiden gått så långt efter beslutet och anvisningarna till dåråtgärden fas 3 bara ökar.

För inte är väl Engströms tystnad politisk, i den meningen att hon tystats av Reinfeldt, med hoppet att tystnad i den infekterade frågan gör att frågan rinner ut i sanden. Det har ju lyckats till stor del att tysta oppositionen, ingen misstroendeförklaring har kommit mot regeringen, efter dess odemokratiska beslut att icke ta tag i riksdagsbeslutet, stopp för fas 3 anvisningar.

Citat: Tack, Hillevi Engström, för din replik i GT (28/12). Något svar på min fråga fick jag dock inte: När tänker regeringen börja följa riksdagens beslut att stoppa anvisningarna till Fas 3? Slut citat.

Före detta verksamma inom AMS har nu även velat ge en känga åt dårskapen.

Citat: Cirka 70 000 har under den senaste tvåårsperioden varit oavbrutet arbetslösa eller i olika arbetsmarknadspolitiska program. För dem som slutligen hamnar i Fas 3, för närvarande drygt 30 000 personer, har arbetslinjen blivit en förvaring i verksamheter som inte leder någonstans. Slut citat.

Inga kommentarer: