Google

Translate blog

fredag 8 februari 2013

Nytt uttalande av Reinfeldt utan verklighetsförankring eller förklaring av var fakta kommer från.Det är omöjligt att visa att jobbskatteavdrag har ökat arbetstillfällena. Ingen arbetsgivare har visat att detta har ökat deras behov av arbetskraft.
Fastän det är så vill Reinfeldt ha ett femte för att ytterligare segregera svenska folket ekonomiskt - i de med och de utan en arbetsgivare.

Citat: På frågan om jobbskatteavdragen inte visat sig vara så effektivt som regeringen förväntade svarade han att det tveklöst är den åtgärd som ger flest jobb. Slut citat.
Utöver detta sa den som ska se till Sveriges och dess innevånares bästa följande dumhet - för att håna sjuka än mer. Citat:

– Vi stängde ner förtidspensioneringarna, som var Socialdemokraternas lösning. Nu jobbar vi med att få in människor på arbetsmarknaden. Slut citat.

Nog var det mänskligare att förtidspensionera människor som inte hade möjlighet att få ett arbete, än att skapa en hög av sjuka till arbetssökande.

Att bli fattig arbetssökande är inte det samma som att få ett arbete!

Det är kall och hård egoism i alliansens värld, med må,l att segregera människor ekonomiskt. Många av de utförsäkrade kommer tillbaks till sjukersättningen igen - nu apatiska och än sjukare efter utförsäkringsbehandlingen.

Nej Reinfeldt, du bör tiga med uttalanden som dessa.  De skapar bara skam över dig själv i framtiden, när du inte längre regerar och får din dom av framtida forskare.
Du måste ha fakta bakom det du säger, inte bara ideologi och teori.

Inga kommentarer: