Google

Translate blog

lördag 26 juli 2014

Goddag yxskaft var Reinfeldts tal på Almedalsveckan, egotrippat så det stänkte i media och vissa journalister tyckte sig se en ljus framtid med fortsatt alliansstyre i rappakaljan.


Reinfeldts svammel ses här under Almedalsveckan, kan man få det förståeligt?

Citat: Fredrik Reinfeldt talade i går i Almedalen om att det inte går dåligt för svensk skola, att han tror på Sveriges företagare. Sedan talade han om frihet och fortsatte med att driva hem retoriska poänger med hjälp av att härma olika röster som han förde dialog med från scen. Slut citat.

Vad säger ovanstående? Inget annat än goddag yxskaft! Reinfeldt är otrolig i sin självsäkerhet - vilken duperar folk - men som egentligen inget säger.

Utöver det, hör och häpna, önskar denne man med partikamrater ha en folkomröstning om arbetslinjen.


Citat: Moderaterna är det parti som under senaste året har tappat flest väljare, enligt opinionsmätningarna. På ett år har M tappat 400 000 väljare.

Partiet har nu gjort om sin sajt och lagt upp en stor valslogan: "En folkomröstning om arbetslinjen". Slut citat.

Nog har de självsäkerhet och anser att svenska folket ska stötta deras s.k. arbetslinje. Denna så kallade arbetslinje som enbart skapar fler arbetssökande genom att utförsäkra sjuka från sjukförsäkringen!

Skapar ekonomisk misär för dessa sjuka och arbetslösa överhuvudtaget genom att vägra höja arbetslöshetsersättningen fastän den legat still i kronor sedan 2001…

Vägrar se idiotin i fas 3 som enbart ger fördelar ekonomiskt för anordnare av fas 3 platser.

Hur kan dessa moderater ha fått sitta kvar i åtta år med denna politik?!


Svar: de har mutat alla med arbete och trygghet och hälsa med jobbskatteavdrag - det senaste med lånade pengar - i syfte att då finns inga pengar att återställa arbetslöshetsförsäkringen, skatteuttagen för arbetslösa m.m. om en ny regering kommer till makten 2014!

Alliansens politik är utstuderat grym och noga uträknad och har som grund, likt högerregeringars i alla tider, att sänka skatten och låta arbetslösa och sjuka själva lösa sina problem.

Ännu är inte arbetslöshetsförsäkringen historia, men vi är på väg dit och tyvärr så är det som reagerar.

 

Inga kommentarer: