Google

Translate blog

onsdag 23 januari 2013

Jobbfabriken ideal för moderaterna.


Vi kan här se förre arbetsmarknadsministern Littorins förnöjsamhet vid ett möte med jobbfabrikens ägare, vilken tar emot stora mängder fas 3are i sin verksamhet. Att ägaren sedan gör en vinst på 6 millioner är han troligen, enligt moderaternas flumlinje arbetslinjen, väl värd, då han löser placeringen för många fas 3are.

Förvaring av arbetslösa i fas 3 i massupplaga är affärsidén i jobbfabriken, som motprestation ska jobbfabriken anteckna närvaro av fas 3arna, så de finns på plats och gör ingenting, eller något konstlat för att få tiden att gå…

Tak över huvudet ska de ha och en stol att sitta på och kanske något mer, men inte mer än nödvändigt för att vinsten av förvaringen ska bli optimal!

Det kan låta konstigt som arbetsmarknadspolitik, vilket i först hand borde vara att sätta folk i betalt arbete. Men säkert är nuvarande arbetsmarknadsminister Hillevi Engström lika nöjd med jobbfabriken som Littorin ses vara på fotot i medföljande länk.
Engström slingar sig när fas 3 kommer på tal som vi vet.

Citat: Hillevi Engström slingrade sig med en massa påståenden om att arbetslösa i FAS 3 var nöjda med sina platser och att det är bättre att människor har något att göra än att de är passiva och förtidspensioneras.
--- Hon uppmanade även den som såg att FAS 3 innebär slaveri, skulle ringa 112 och polisanmäla detta. Kanske borde man ta henne på orden? Slut citat.

Javisst har hon rätt i en sak. Fas 3arna var dumma nog att i en undersökning från arbetsförmedlingen svara att de var nöjda med att finnas i fas 3! Så de som besvarade detta med ett ja tack, skulle egentligen bli kvar i denna fas, medan övriga skulle släppas ut och få arbetsuppgifter med riktig lön, likt beredskapsarbetarna fick en gång!

De som sa sig nöjda i sin fas 3 placering och ersättning är svikare, vilka tvingar ickesjälvplågarna i fas 3 att bli kvar, då luften gick ur efter denna undersökning.

Inga kommentarer: