Google

Translate blog

måndag 18 mars 2024

Nej, ingen utomjordisk teknologi används eller har upptäckts av USA

 



Frågan om USA bekräftat observationer av utomjordiska farkoster eller arbetat med utomjordisk teknologi har många ställt sig genom åren.

I en mer än 60-sidig Pentagon-rapport som släpptes i dagarna är svaret nej och förfalskar populära konspirationsteorier om att regeringen mörklagt  kontakter med utomjordingar.

Rapporten som beställts av kongressen vilken krävde en "skriftlig rapport som beskriver USA:s regerings historia i samband med oidentifierade anomala fenomen (UAP)", mer kända som UFO:n.

Försvarsdepartementets All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) fann inga bevis" för att någon statlig utredning, akademisk forskning eller officiell granskning "har bekräftat att någon observation av en UAP (UFO) bevisat utomjordisk teknologi.

I stället "kom alla utredningsinsatser på alla klassificeringsnivåer fram till att de flesta observationer var vanliga föremål eller  fenomen i skyn och resultatet av felidentifiering", vilket beskrivs i rapporten.

De fann "inga empiriska bevis för påståenden om att USA:s regering och privata företag har använt utomjordisk teknologi".

Själv är jag övertygad om att rapporten visar sanningen. Vissa fenomen kan inte förklaras men det beror säkert på den mänskliga faktorn som bluffrapporter eller fantasier av iakttagare. Många rapporter är jag övertygad om är klotblixtar som rör sig snabbt och oregelbundet i skyn. Elektriska urladdningar i atmosfären av samma slag som  åskblixtar.

Bild https://www.flickr.com/

Inga kommentarer: